Ramen Blinderen in Breda

Published May 05, 21
5 min read

Auto Wrap Breda

Bedrijfsauto’s zijn vaak een rijdend visitekaartje en dienen er professioneel en representatief uit te zien. Autoreclame kan bestaan uit alleen belettering, maar een volledige carwrap behoort ook tot de mogelijkheden - spiegelfolie. En of het nu gaat om een enkele bestelbus of een heel wagenpark, een Mercedes Vito of een Fiat 500, voor alle vormen van autoreclame bent u bij Tanco Sign & Print aan het juiste adres. Bij Tanco Sign & Print gebruiken we kwalitatief hoogwaardige foliesoorten van 3M, Avery en Oracal. Naast Sibon Erkend Signbedrijf zijn wij ook nog eens een 3M Select Graphics Provider Gold (bestelbus bestickeren). Slechts een handvol signbedrijven in Nederland voldoet aan de eisen van 3M om deze erkenning te mogen voeren.

Deze medewerkers zijn opgeleid volgens strikte standaarden van 3M en in staat om de 3M producten exact volgens uw wensen voor te bereiden en aan te brengen. carwrapping kosten.

Carwrapping

De prijs van uw autobelettering is afhankelijk van verschillende factoren. We hebben het hier dan over zaken zoals het gekozen materiaal, de afmetingen van het voertuig, het formaat van de reclame, de moeilijkheidsgraad van de installatie, het ontwerp van de designers en de werkuren van onze gecertificeerde installateurs (spandoekframe). Dit maakt dat de prijzen van uw autobelettering enorm kunnen variëren (belettering). Om u een goed overzicht op de verschillende mogelijkheden te bieden, hebben we een aantal reclamepakketten voor u uitgewerkt. Zo kan u makkelijk aangeven welke soort autobelettering uw voorkeur geniet. Uiteraard bieden wij ook formules op maat van de klant. Dankzij deze pakketten kunnen we zeer makkelijk achterhalen welke reclame aan uw verwachting voldoet..

Carwrap Breda - Wrap 'n roll reclame

Nieuwe Inslag 3b1, 4817 GM Breda, Nederland
+31768895093
Wrappen In Breda

Wij zijn autoreclame trendsetter als het gaat om het professioneel bestickeren, inpakken en restylen van voertuigen. Wij zorgen voor meer commercieel succes met onze ervaring, focus, expertise, verfijnde creativiteit en vooruitstrevende aanpak. Breng uw merk naar nieuwe hoogten met behulp van onze ongeëvenaarde services en baanbrekend vakmanschap in autoreclames. Met ons assortiment commerciële stickers en wraps helpen we u de verwachtingen van zowel de klant als de zakelijke relaties te overtreffen - lichtbak kopen. Onze diensten, zoals het ontwerpen van autobestickering of voertuigfolie, digitaal printen en installatie, zijn afgestemd op de behoeften van de klant. beletteren. Of het nu gaat om uw bedrijfsvoertuig of een hoogwaardige exotische sportwagen, Auto Beletteren is uw one-stop-shop voor uw auto-restylingbehoeften, en verzekert u van uitstekende diensten die betaalbaar zijn, een grote impact hebben en geschikt zijn voor elk bedrijf dat wilt groeien in merkzichtbaarheid en herkenning.

Auto Wrappen Breda

Beletteren BredaBestelbus Bestickeren Breda

Car wrapping, het compleet inpakken van auto’s, is een techniek die veel wordt gebruikt om voertuigen om te toveren in een reclame- of promotieobject, maar ook om het voertuig te restylen (beachflag bestellen). Het lijkt alsof je een compleet nieuwe auto hebt! Ook transparante folie om de autolak te beschermen behoort tot de mogelijkheden. Na het verwijderen is de laklaag nog als nieuw (carwrap). Matte kleuren, metallic folies, levensgrote full color prints, carbon en brushed metal folies, niets is te gek. Maar wij wrappen niet alleen auto’s, maar ook boten, motoren, scooters, bakfietsen, meubelen en vele andere objecten. Haas Reklame is al jaren gespecialiseerd in het wrappen van voertuigen.

Bestelbus Bestickeren in BredaBeletteren

Autobelettering en carwrapping is bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Nergens anders dan in het dagelijkse verkeer kunt u in zo’n korte tijd zoveel mensen bereiken. Wij vertalen uw bedrijfsimage naar de ideale autobelettering. Smaakvol en grafisch verantwoord design zijn daarbij sleutelwoorden. Autobelettering en decoraties dragen zorg voor een snelle verspreiding en een goede herkenbaarheid van uw naam en/of logo. Daarbij is het ten opzichte van andere reclame-uitingen een bijzonder goedkoop en geschikt medium. Autobeletteringen en decoraties worden door ons uitgevoerd met een hoogwaardige kunststof folie welke een gegarandeerde levensduur van 7 tot 10 jaar bij buitengebruik heeft. bestickeren vrachtwagen.

Belettering

Wrappen in BredaCar Wrap Breda

Bij een gemiddelde gebruiksduur van bedrijfswagens van 3 tot 5 jaar is dit in de praktijk ruim voldoende. kioskvlag bedrukken. Carwrapping – oftewel uw auto inpakken met stickers – is de laatste jaren erg in opkomst. Vroeger werd carwrapping veelal enkel gebruikt voor bedrijfswagens. Aangezien de prijzen en de kwaliteit van de folies dusdanig gewijzigd is, is het ook aantrekkelijk geworden voor personenauto’s voor zowel bedrijf als particulier. De folie welke gebruikt wordt voor carwrapping is uiters flexibel en heeft een mooie glans welke spuitwerk benaderd. Door zijn prijs-kwaliteit verhouding is het interessanter een auto te wrappen (in te pakken) als te laten spuiten. carwrap (ramen blinderen breda).

Als de folie verwijderd wordt hebt u een zo goed als nieuwe auto in de originele kleur wat deze goed verkoopbaar maakt. Hoge krasbestendigheid door de flexibiliteit van de folie De auto kan in meerdere kleuren gewrapt worden Een compleet gepersonaliseerde look zoals u dit wilt U hebt bij carwrapping alsmede bij normale autobelettering een diversiteit aan keuzes in de kleuren. Basis kleuren, metallic kleuren, matte kleuren, carbonlook en shadeshifting zijn onderandere mogelijkheden. Ook fotobelettering behoort tot deze mogelijkheden! De prijzen van carwrapping variëren van 1. 000,- (bijv. Smart) tot 5. 000,- Euro (grote bestelbus/bakwagen). Vraag hiervoor bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Carwrap in Breda

Bestelbus Bestickeren in BredaBeletteren Breda


Bij niet juist onderhouden, kan dit de levensduur flink verkorten (2 tot 3 jaar) - carwrapping prijs. is erg vaak wassen, veel door een wasstraat, agressieve schoonmaakmiddelen en nooit geen (siliconenvrije)waslaag of beschermlaag eroverheen brengen (belettering).

Navigation

Home

Latest Posts

Bestelauto Beletteren, Bestickeren Of Wrappen

Published Jun 16, 21
9 min read

Auto Wrappen Breda

Published Jun 15, 21
9 min read

Wrappen in Breda

Published Jun 15, 21
6 min read